България не e изправeна пред криза в настаняването на бежанци от

...
България не e изправeна пред криза в настаняването на бежанци от
Коментари Харесай

Министерски съвет: България не е изправена пред криза с настаняването на бежанци

България не e изправeна пред рецесия в настаняването на бежанци от трети страни , обявиха от Министерския съвет, отричайки строежа на нови бежански центрове.

В публично изказване във Facebook, кабинетът дефинира като подправена вест изказванието, че към 5000, или 6000, или 10 000, или 15 000, или дори 20 000 бежанци от Австрия ще нахлуят в новите лагери, които България ще построи. 

Министерският съвет акцентира триумфа на страната с пълноправното участие в Шенген по въздух и вода, само че упрекна лица отвън властта в разпространяване на подправени вести за бежанците.

Отхвърляйки изказванията, че хиляди бежанци ще нахлуят в нови лагери , Министерският съвет акцентира, че страната получава запитвания съгласно Дъблинския правилник от всички членки на Европейски Съюз от 2007 година, а задължението ѝ е да дава отговор в период.

От Министерския съвет обясниха, че прецедентите демонстрират, че мигрантите могат сполучливо да апелират решенията за трансфер към България. Отхвърляйки авансово оповестените данни, те потвърдиха, че  не 193 , както настояват други източници.

Министерският съвет дефинира всевъзможни други изказвания за рецесия като злонамерена агитация и офанзива против българския народен интерес.
 От бежанците, които са у нас, работят най-вече украинците
От бежанците, които са у нас, работят най-вече украинците

Шалапатова: Средно 7 300 бежанци са били на пазара на труда през 2023 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР